Alleen nog tastings voor groepen

Beste proever,

 

op dit moment verzorgen wij alleen tastings op aanvraag voor groepen va. 40 pers. 
Behalve thuis kan dat ook bij jullie op kantoor of bij ons op locatie in Utrecht. 

Meer informatie

Thuisproeverij

WIJN

Zo werkt het: 

Zorgvuldig worden door onze experts zes mooie wijnen geselecteerd die jij thuis samen kan gaan proeven. Gezellig aan je eigen keukentafel of op de bank terwijl een vinoloog je via een webinar of ZOOM sessie uitleg geeft over de kunst van het proeven, bereidingswijze, herkomst en tradities hiervan.

Op de avond zelf:
Na aanmelding en betaling ontvang je je proefbox thuis met daarin 6 proefflacons van elk ca. 100ml en een persoonlijke link in je mailbox. Pak thuis wat wijnglazen en nestel je op je favoriete plekje. Klik vervolgens een paar minuten voordat de live uitzending begint op die  persoonlijke link in je mailbox om de live-sessie bij te wonen. Je kan vragen stellen via je webcam en in de chat die we vervolgens live beantwoorden.

Na afloop:
Tijdens de live uitzending onthullen we je welke wijnen je nou eigenlijk geproefd hebt en waar we ze hebben ingekocht (mocht je flessen willen bestellen dan weet je waar je moet zijn).

Datum en tijd in overleg

Coronaproof kerst-

of nieuwjaars borrel voor bedrijven!

Dat we allemaal zo veel mogelijk vanuit huis moeten werken is tot daar aan toe maar juist nu is het belangrijk om het teamgevoel vast te houden en ook leuke dingen te organiseren zonder de RIVM richtlijnen te tarten. 

In de maanden november, december en januari organiseren wij exclusieve bedrijfsborrels op afstand. Tijdens deze online wijnproeverij schenken we je 6 prachtige wijnen. Deze ontvang je thuis in een borrelbox (optioneel met heerlijke hapjes). En op een afgesproken tijdstip log je in met jouw unieke link en leer je proeven, omschrijven, beoordelen en heb je bovenal een super leuk avondje uit met je collega’s zonder dat je daar de deur voor uit hoeft.

Je proeft blind. Oftewel: je weet niet wat je drinkt als we gaan proeven. (Uiteraard verklappen we gedurende de avond wat je hebt gedronken).  Bel 06-22229960 of 030-4200000 voor meer informatie of gebruik ons contactformulier. 

Deze proeverijen zijn al geweest: 

14 FEB | 20:00 – 22:00

VALENTIJN PROEVERIJ incl romantische hapjes.

Samen met je schatje genieten van 6 prachtige wijnen en een box vol lekkernijen. Dat kan op 14 februari van 20u tot 22u.

Je ontvangt de borrelbox thuis en zet deze in de koelkast tot op de avond zelf.  Iets voor 20:00 uur log je in met jouw unieke link en leer je samen proeven, omschrijven, beoordelen. Zo beleef je ondanks de coronamaatregelen toch een super leuk avondje uit samen (zonder dat je daar de deur voor uit hoeft).

Je proeft blind. Oftewel: je weet niet wat je drinkt als we gaan proeven. (Uiteraard verklappen we gedurende de avond wat je hebt gedronken).

p.s. wordt het té romatisch? Prima, maar zet je webcam dan wel ff uit en vergeet niet te muten wink

Boeken kan nog:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

29 Mei – 20:00 uur

ZUID-AFRIKA Proeverij 

Wist je dat de eerste wijnstokken in Zuid-Afrika door Nederlandsers zijn geplant? En dat verruit het grootste deel van de aangeplante wijnrassen haar oorsprong vinden in Frankrijk? Dat Zuid-Afrika met haar stabiele en milde Middelandse Zee klimaat zorgt voor een zeer gelijkmatige kwaliteit van wijnen door de jaren heen? Oh man wat een wijnland! Er is zo veel te te ontdekken en zoveel moois te proeven… Proef je gezellig mee op 29 mei?

3 Juli – 20:00 uur

Zuid-Italië!

“Onze vinoloog Wim (eigenaar van Rubens Proeflokaal in Utrecht) schenkt je tijdens deze proeverij 6 prachtige Zuid-Italiaanse wijnen. Leer proeven, omschrijven, beoordelen en heb bovenal een super leuk avondje uit zonder dat je de deur uit hoeft.”

Je proeft blind. Oftewel: je weet niet wat je drinkt als we gaan proeven. (Uiteraard verklappen we gedurende de avond wat je hebt gedronken).  Klik op de knop hieronder om te boeken en nodig ook gerust wat vrienden uit dat ook te doen.  

15 Mei – 20:00 uur

WIM’s Favorieten!

“Onze vinoloog Wim (eigenaar van Rubens Proeflokaal in Utrecht) schenkt je tijdens deze proeverij 6 wijnen waarvan hij mentaal gaat kwispelen. Daarnaast leer je proeven, omschrijven, beoordelen en meer!”

Welke wijnen? Welke druivenrassen? Welke landen? Dat is nou juist de verrassing! (uiteraard verklappen we na het proeven wat je hebt gedronken).  Klik nu op de knop hieronder om te boeken en nodig ook gerust wat vrienden uit dat ook te doen.  

1 Mei – 20:00 uur

VAKANTIEWIJN Proeverij

“De échte meivakantie gaat niet door maar waarom zou je de wijnen ook overslaan? Ga twee uur lang met ons op een mini-wijnvakantie.”

8 mei – 20:00 uur

Portugal PRoeverij

Portugal het onbekende wijnland van “de oude wereld”. Er komt niet alleen Port uit Portugal maar tegenwoordig zie je veel topwijnen voor aantrekkelijke prijzen bij de slijters liggen. Uit dit voor veel mensen nog onbekende wijnland gaan we vrijdagavond 6 mooie wijnen proeven. Aan hand van de bijzondere inheemse druivenrassen die Portugal heeft gaan we van noord naar zuid door dit fantastische wijnland heen. We verheugen ons er op jullie vrijdag virtueel te mogen verwelkomen zodat we samen kunnen proeven.

April 17

ZOMERWIJN PRoeverij

“Wijn is water gevuld met zonlicht!” Ontdek 6 mooie smaakvolle frisse  wijnen die je wilt drinken op een zonnig terras of bij een zomerse BBQ.

Apr 24 – 20:00 uur

ItaliË PRoeverij

Prikkel je papillen met 6 Noord-Italiaanse wijnen. Van klassiekers tot minder bekende druivenrassen.

Don’t Miss out

Bekijk vast een Voorproefje: