Alleen nog tastings voor groepen

Beste proever,

 

op dit moment verzorgen wij alleen tastings op aanvraag voor groepen va. 40 pers. 
Behalve thuis kan dat ook bij jullie op kantoor of bij ons op locatie in Utrecht. 

Meer informatie

Thuisproeverij

Whisky

Zo werkt het: 

Zorgvuldig worden door onze experts zes mooie whisky’s geselecteerd die jij thuis samen kan gaan proeven. Gezellig aan je eigen keukentafel of op de bank terwijl een Whisky expert je via een webinar of ZOOM sessie uitleg geeft over de kunst van het proeven, bereidingswijze, herkomst en tradities hiervan.

Op de avond zelf:
Na aanmelding en betaling ontvang je je proefbox thuis met daarin 6 proefflacons en een persoonlijke link in je mailbox. Pak thuis wat proefglazen + pen en papier en ga klaar zitten om vervolgens een paar minuten voordat de live uitzending begint op die  persoonlijke link in je mailbox om de live-sessie bij te wonen. Je kan vragen stellen via je webcam en in de chat die we vervolgens live beantwoorden.

Na afloop:
Tijdens het webinar onthullen we je welke whiskys je nou eigenlijk geproefd hebt en waar we ze hebben ingekocht (mocht je flessen willen bestellen dan weet je waar je moet zijn).

*vanaf 20 proefdozen

Whisky Proeverij

Voor verenigingen, vriendengroepen en bedrijven organiseren wij exclusieve online whiskeyproeverijen. De proefflacons sturen we op waarna je vanuit huis virtueel kan aanschuiven bij een proeverij onder leiding van onze liquorist. Leerzaam, lekker en gezellig.
I.v.m. grote drukte hanteren we een minimale afname van 20 dozen. Elke doos beval 6 flacons. Kosten €50 per proefdoos. 
04 juli – 20:00 uur

Whisky Proeverij

THEMA: 5 Schotse regio’s

Schotse whisky’s zijn wereldwijd een fenomeen. Al eeuwenlang worden hier karakteristieke whisky’s gestookt. Niet zo vreemd dus dat Schotland wordt beschouwd als dé plek waar whisky is ontstaan. In deze ThuisTasting neemt onze liquorist Wim Rief (eigenaar van Rubens Proeflokaal in Utrecht) langs 5 Schotse regio’s.
16 mei – 20:00 uur

Whiskey Proeverij

THEMA: WERELD WHISK(E)YS (deel 1)

Wat is het verschil tussen Ierse en Schotse whisky? Is Bourbon ook een whiskey en bestaat er ook goede bourbon? Wie maakt er betere whisky Japanners of Nederlanders? Vanavond gaan we deze vragen beantwoorden. Aan hand van 6 top whisky gaan we praten over de verschillende stylen van whisky. het proces van whisky maken en de verschillen tussen deze stylen. We gaan samen de whisky (blind) proeven. Proberen te beschrijven en benoemen wat we ruiken en proeven in de verschillende whisky’s,  Een leuke proeverij voor zowel de beginner als de gevorderde whisky drinker.

30 mei – 20:00 uur

Whiskey Proeverij

THEMA: HET WHISKY VAT (deel 2)

Een van de belangrijkste smaakdragers bij whisky is het vat dat je gebruikt. Is het een nieuw of een oud vat? Wat heeft er in dit Vat gezeten voordat je deze gebruikt om je whisky in op te slaan? Hoe vaak  kan een vat gebruiken en hoeveel smaakt geeft dit vat af? Welke smaken uit je whisky worden veroorzaakt door het vat? 

Vandaag staat de proeverij in het teken van het Whisky vat en gaan we deze vragen  beantwoorden. Aan hand van 6 top whisky gaan we praten over het houtgebruik bij whisky rijpen, We gaan samen de whisky (blind) proeven. Proberen te beschrijven en benoemen wat we ruiken en proeven in de verschillende whisky’s en hoe het vat aan deze smaken heeft bijgedragen, Een leuke proeverij voor zowel de beginner als de gevorderde whisky drinker

Don’t Miss out